Ja mam dune , i nawaliłem do niej mnóstwo rzeczy - jedyny sposób aby ją dobrze zagospodarować ... dobrze jest jakieś sznurki powiesić etc. A co to za wielka klatka obok?
W tej klatce chcę trzymać samiczki. Jeszcze nie jest dokończona, w sumie na razie mi się nie śpieszy, bo myszek jeszcze na świecie nie ma Chcę jeszcze dokupić małą szafkę pod Dunę i jednocześnie w przyszłości na akwarium.
wszystko fajnie, ale mi osobiście nie podoba się ta kolba - strasznie żarówiasta i niezdrowa
Albo rób im sama kolby albo zainwestuj w jakieś zdrowe. Tu im więcej "żarówiastych" kolorów tym gorzej. A w miseczce dużo słonecznika - tak wygląda.
Poczytaj dział o żywieniu - przyda się.
crystal, a akwarium fajne i fajnie umeblowane. Tylko czym masz je przykryte? nie za mało powietrza mają zwierzaki?
_________________ Atos[*], Portos[*], Hana[*], Iskierka[*]
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. (Emil Zola)
"skład" :
- drabinka dla ptaków
- dwie duże miseczki
- kołowrotek o średnicy ok. 12cm
- drewniany domek z wyściółką z papieru toaletowego
- zabawko-domek z otworami
- pozwijany tunelik
- poidełko z kulką (obok na pierwszym zdjęciu jeszcze nie zamontowane)
- wisząca kolba
wyściółka to trociny classic firmy chipsi.
_________________ Od lewej: Bianka (sh cinnamon tan), Bueno (sh chocolate), Daisy (sh black tan).
Av., kołowrotek jest zdecydowanie za mały. Zainwestuj w coś większego, bo myszki będą mieć problemy z kręgosłupem.
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. (Emil Zola)
mnie to przeraziło
Ale widzę teraz, że jest większy.
Też mam czerwoną mini dunę
[ Dodano: 2010-02-04, 19:18 ]
Mieszkanko moich panien
odsłona ... a już nawet nie wiem która, bo przemeblowanie mają średnio raz w tygodniu
Bardzo zadowolone były z takiej ilości troci i pochowanych w nich rurek po papierze toaletowym i ręcznikach papierowych. Jeszcze na pokrywie zawieszone miały sznurki do wspinaczki,a ta jedna kolorowa kolba też im służyła do wspinaczki - takich kolorowych nie jedzą na szczęście
Nowa klatka Pewnie niedługo będzie jeszcze jakieś przemeblowanie, póki co urządziłam tym czym miałam
(W transporterku na dole mają dużą ilość trotek i sianka coby mogły pokopać sobie do woli )
No jak już tak się chwalimy naszymi sprzętami to i ja coś wstawię od razu mówię nie uciekły mi z tego przez ostatni tydzień więc nie uciekną mi i później
W takiej skarpecie śpią
ogólnie w zagrodzie są
6- rolek papierowych
2- rurki z zestawu od klatki chomika czerwona i żółta
1-kołowrotek wystarczająco duży dla myszy
1-poidełko
1- miska z karmą
1- skarpeta do spania xD
setki bobków na każdym kroku zwłaszcza w kołowrotku na zdjęciu będzie pokazane
no i chyba wszystko a i jeszcze wymiary 73x38 cm
_________________ Jak mnie widzi świat to bez znaczenia
Gdy bardziej niż opinii boję się sumienia