Imię: Iza
Hodowla: brak
Wiek: 15 Dołączyła: 06 Lip 2009 Posty: 249 Skąd: Rawicz/Wrocław
Wysłany: 2009-12-02, 12:38
Myszy: A CUP OF CHOCO, A CUP OF HONEY i A CUP OF CAPPUCINO (MouseBrother)
A czy przepis na to ciasto jest gdzieś w temacie lub na stronie? Bo zawsze robiłam kolby z takiego lejącego ciasta, do którego dodawało się składniki, jednak wtedy wszystko było takie luźne i okrągłe tylko z jednej strony
Wysłany: 2009-12-02, 20:15
Myszy: Wanilla(We Are The World)
Na myszy.net jest Lupus napisali (?), ze przepis zaczerpnęty z myszy.net.Trzeba chyba poprostu troche więcej mąki dodac, mi zawsze wychodzi twarde ciasto
Ja zawszę daje na oko - ciasto robiłam z mąki,wody i łyżki naturalnego miodu przez co znajduję po 3 dniach sam patyczek.
Myślę że raz na jakiś czas takie im będę robić,bo widać gołym okiem że im smakuje chociaż ziarno to sam Vitakraft dla chomików - ten,którego co dzień dostają do miski
_________________ "The fate of animals is inextricably linked with the destiny of man.."
Zosiek szalał za bekonową Vitapolu, pod koniec zycia dopiero spróbował orzechową i chyba też mu smakowała. Nowy myszek je tę orzechową co została, ale wliczajcie tej opinii jako plusa, bo jest u mnie drugi dzień dopiero. Tę o Zośku wliczcie
Ja mojej wczoraj kupiłam kolbę serową i jak na razie nie widać, żeby ją jadła, ale muszę trochę poczekać
Jeszcze planuję kupić kolbę orzechową i z owocami leśnymi
Ja kupiłam jak na razie z Vitapolu
_________________ 'Lepiej, żeby mnie nienawidzili takim, jakim jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę'
Kurt Cobain.
Moje myszki również nie za bardzo jedzą kolby. Zamiast nich robię taki "mix" na sznureczku i wieszam na górze klatki. Myszki kombinują wtedy z różnymi sposobami jedzenia Na sznureczek zawieszam suszone jabłka, pestki dyni, takie smakołyki kółeczka dla gryzoni i trochę marchewki. Małe bardzo to lubią