Wysłany: 2010-01-28, 17:06
Myszy: Bańka, Łatka, Lady (czytaj:lejdi)
Ja dzisiaj zrobiłem swoim myszkom coś w rodzaju schronienia z bardzo grubej kartonowej rury którą zwinąłem z reala (była po foli którą owijają palety z towarami ) rurę pociąłem piła po skosie wszystko ładnie wyszlifowałem papierem ściernym i myszki mają schronienie i zabawkę.
Dzisiaj zrobiłem własnoręczną zagrodę dla myszowatych na całą półkę męczyłem się nad nią 3 dni ale jest już gotowa zdjęcia będą w dziale z zdjęciami myszowatych jak tylko będę wiedział jak się wstawia zdjęcia
Wysłany: 2010-02-05, 19:49
Myszy: Dziabek, Drop i Dead. ^^"
jednego każdy u mnie jest osobno. mam 1 laba i dwie kolczaste, ale jak to samce zaczęli się tłuc i to dość poważnie to trzeba było rozdzielić towarzystwo
_________________ "Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś. "
Hm ja jutro jak mi wszystko poschnie to jakies foto dam , ale dziś zawitałem do apteki i kupiłem 100 tych takich patyczków lekarskich drewnianych za 4zł . Robię fajne domki i drabinki z nich:) Polecam !
Wysłany: 2010-02-15, 12:01
Myszy: Dziabek, Drop i Dead. ^^"
padaka, kupić sufit i pręty, myszki lubią wspinać się na różne zagrody, wchodzić po prętach i uciekać wtedy, kiedy najmniej się tego spodziewasz serio.
_________________ "Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś. "
wow, ale rzeczy w tej klatce umieszczone Chomik (bo to chomik, no nie?) pewnie zachwycony, co? Ja mam już pewną wizje kilku zabaweczek, w tym nieco przekształcony pomysł kaś, ale z realizacją poczekamy, do wiosny