Wysłany: 2010-03-08, 18:28 [Karma] Fart i Orientale Myszy: Dziunia [*] , Niuniek [*] i raczej więcej nie będzie .
Co myślicie o tych firmach ? Dużo piszecie o Vitakraft czy Vitapol, więc co myślicie o karmie Fart ? Moje malce ją ze smakiem zajadają skład nie jest taki zły (tak mi się wydaje), tyle że jest bardzo kolorowa. Mam też kolbę Orientale biszkoptowo-miodową ale nie bardzo im pasuje.
_________________ "Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji."-Mark Twain
Ostatnio zmieniony przez kat 2010-08-28, 12:03, w całości zmieniany 1 raz
jeśli jest dużo takich pieczonych kolorowych rzeczy to nie jest dobra powybieraj je i zobacz co Ci zostanie. nie iwem cyz się opłaca szczególnie że barwniki powodują nowotwory
_________________ Zwierzętom należy się tyle samo miłości co ludziom
Wysłany: 2010-03-09, 14:11
Myszy: Bańka, Łatka, Lady (czytaj:lejdi)
A morzesz dodać zdjęcie tej karmy?
_________________ Bańka, Baniusia, Banieczka (żywa myszka z zapałem do zabawy)
Łatka, Łateczka (płochliwa i nieufna mysz która wszędzie wkłada swój ciekawski nosek)
Lady(lejdi) ciekawska kaskaderka
_________________ Atos[*], Portos[*], Hana[*], Iskierka[*]
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. (Emil Zola)
_________________ "Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji."-Mark Twain
Wysłany: 2010-03-22, 17:56
Myszy: Bańka, Łatka, Lady (czytaj:lejdi)
Bardzo kolorowa ta twoja karma i wielkie kawałki jak dla myszki.
_________________ Bańka, Baniusia, Banieczka (żywa myszka z zapałem do zabawy)
Łatka, Łateczka (płochliwa i nieufna mysz która wszędzie wkłada swój ciekawski nosek)
Lady(lejdi) ciekawska kaskaderka
sheba_, strasznie kolorowa, takie nie są dobre. Podaj dokładny skład tego ustrojstwa. Ale to jest chyba jedna z tych gorszych karm.
_________________ Atos[*], Portos[*], Hana[*], Iskierka[*]
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. (Emil Zola)
Wysłany: 2010-04-02, 21:33
Myszy: Dziunia [*] , Niuniek [*] i raczej więcej nie będzie .
skład karmy:
pszenica, owies, słonecznik, kukurydza, jęczmień, groch, pestki z dyni, siemię lniane, orzechy, suszone warzywa i owoce, granulat witaminizowany, zawierający otręby i śruty zbożowe, mączka rybna, śruty poekstrakcyjne, susz z zielonek.