Heeh witam po długiej nieobecności Ja już wspominałam gdzie indziej, była sesja, były ferie z daleka od cudów techniki, ale wzięłam się i zrobiłam parę fotek
Ale pierw nowinki:
W drugiej połowie kwietnia Blusia, Grota i Cynka o (odpukać w niemalowane) doskonałym zdrowiu skończą roczek
Od tego momentu powoli zaczną się też terminy urodzin kolejnych gwiazd
Dziś kupiłam im jakieś śmieszne dropsy jajeczne a że jajeczka jako tako normalnego dawno nie było to porcja dropsów zniknęła w kilka sekund
Więc kto się choć trochu stęsknił to już nadrabiamy Enjoy
Grota
Channelka
Blusia
Ecru vel. Pasiak
Waciak vel. Puszek vel Push up
Cyneczka
No i moje chore gwiazdy co mi pokichują Ale poza tym jest dobrze, apetycik jest i swoją mamunię kochają
Finalka
Milka (coś jej to sobolowe umaszczenie nie wychodzi czapeczka ciemna znikła, więc dla mnie będzie redziochem )
_________________ Zwierzętom należy się tyle samo miłości co ludziom
_________________ Atos[*], Portos[*], Hana[*], Iskierka[*]
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. (Emil Zola)
słodziaki! Życzę im dużo zdrowia! Moje niestety wszystkie po kolei chorują... już nawet tu nie piszę o tym, bo nie mam na to czasu. non stop do weterynarza biegam. no ale dobrze,że Twoje w takiej świetnej formie
_________________ "Whatever people say I am, that's what I'm not..."
No właśnie niedługo po sesji stan syjamki mi się pogorszył spuchł pyszczek i zaczęła się drapać, ale mój wet zakochany w niej dał nowe leki i te opuchlizny też smarujemy.
Podarował też środek na odrobaczenie to wszystkie poszły na kurację
Ja tam staram się pilnować, Duna od klatki chorych nie jest bardzo daleko, czasem wrzucę wiec scanomune (uwielbiają go w oleju ) ziółka, siemię i jakoś tak (tfu tfu) zdrowo reszcie leci
Na dokładkę:
[ Dodano: 2010-03-31, 16:30 ]
Mam radosną nowinę dziś oto moje dwie myszki skończyły roczek Oraz jedna skończyła przedwczoraj
Są to moje pierwsze myszki rasowe: Mouse Brother : Fantastyczna vel. Cynka shs cinn, Groteskowa Miłość vel. Grota shsa agouti oraz Grzeczna Pokusa vel. Blutka shsa blue
Są zdrowiutkie (tfu tfu) i nadal cieszą moje oczy i duszę
Zebrałam kilka fotek przedstawiających Evolution of Beauty
Blutka
Grota
Cynka
_________________ Zwierzętom należy się tyle samo miłości co ludziom
Świetne stadko, zdjęcia cudne, a panny kiziowe. Zazdroszczę Ci waciaka
_________________ Atos[*], Portos[*], Hana[*], Iskierka[*]
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. (Emil Zola)