Witam serdecznie wszystkich użytkowników....dołączyłam przed chwilą do Waszego grona. Moją podopieczną jest czarno - biała Fartka. Zdążyłyśmy skorzystać już z porad na forum...bo właśnie niedawno wróciłyśmy od lekarza, ktorego znalazłam właśnie tu Właśnie to skłoniło mnie do rejestracji. Jeszcze raz serdecznie witam
Fara, witaj.
Jeśli masz samiczkę to pamiętaj, że potrzebuje ona koleżanki.
Zapoznaj sie z regulaminem. Miłego czytania i pisania
_________________ Atos[*], Portos[*], Hana[*], Iskierka[*]
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. (Emil Zola)
Imię: Karolina
Hodowla: Alteria Pomogła: 15 razy Wiek: 20 Dołączyła: 04 Mar 2006 Posty: 2191 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2010-03-11, 08:09
Witamy na forum
Jeżeli to samiczka to faktycznie przydałoby się jej towarzystwo w postaci koleżanki.
Jednak jeśli mysia jest chora to poczekaj aż w pełni wyzdrowieje.
Milego pisania.
Pozdrawiam
Jeśli się zdecydujesz dokupić koleżanke to mam wciąż na DT dwie super samiczki, szukają domciu!
_________________ A ze mną myszkują:
Bez Czułości z Mouse-Point - aka Toffik
Bez Nadziei z Mouse-Point - aka Beza
Czekoladowa śliczność - aka Czoko
Fantazja z Cat`s Buster
Anarchia z Księżycowej Przystani