Co polecacie kupić do 150zł, klatki z góry odpadają, bo mam pieska, a jakby ogonek wystawał to może łapką trącić.. Bardziej w coś dunopodobne, lub akwa, ale w sumie akwa nie ma kratek od góry, to nie można podwiesić zabawek.
Szczerze mówiąc, to jeszcze nie wiem ile myszek chce mieć.
Na początek 2-3 a potem stadko może się powiększy
Tutaj jest tak jak z chomikami ? Wymiary podstawy się liczą?
Jeśli tak, to wahałabym się między tymi klatkami:
http://animalia.pl/produk...nea_Natura.html http://animalia.pl/produk...latka_DUNA.html ( z tego co wiem, to jest dostępna wersja z odstępami 0,5mm czy 1cm. Zawsze można kawałkiem siatki )
akwa nie ma kratek od góry, to nie można podwiesić zabawek.
musisz zrobić pokrywę, bo myszki pouciekają
A możesz ją zrobić (zresztą chyba najlepiej ze względu na cyrkulację powietrza) z siatki. I wtedy bez problemu zawieszasz zabawki, sznurki, hamaki i kolby. Ja się swoją już gdzieś na forum chwaliłam
Pooglądaj sobie temat o naszych klatkach - na pewno znajdziesz coś dla siebie. Inspirację i fajne pomysły.
_________________ Atos[*], Portos[*], Hana[*], Iskierka[*]
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. (Emil Zola)
Wysłany: 2010-08-16, 20:33 Klatka na allegro Myszy: Filipek
Chciałbym przesiąść się na coś większego przeszukałem całe allegro i myśle o zakupie czegoś takiegolub w razie wyjątku
alele nie wiem czy ten rozstaw 1cm będzie dobry dla 10 miesięcznej myszy.
Jeśli nie to co polecacie, mój budżet to jakieś 150zł
Byle nie była jakaś przeładowarka bajerami, bo domek itp. to sam potrafię zmajstrować.