Właśnie przed chwilą wróciłam od weterynarza ;(
Beza nie żyje...
3 dni temu rano była normalna, wesoła.
Wieczorem jak wróciłam jej nigdzie nie było, wyciągnełam ją z chusteczek była ledwo żywa...
Rano od razu poszłam z nią do weta, dostała zastrzyk miałam przyjść za 3 dni.
Wczoraj było jej troche lepiej, ale zabardzo nie mogła otwierać oczek, tylko była trochę żywsza.
Dzisiaj nie mogła się prawie wcale ruszać, wziełam ją do waterynarza, ale on za bardzo nic nie zdążył zrobić ;(
Beza od razu ugryzła w palec, zaczeła zachowywac się tak jak by miała jakąs padaczke Bidulka się trzepała, aż w końcu przestała się ruszać... Dostała zastrzyk pobudzający, ale już na nic się nie przydał ;(
Nawet nie myślałam że będzie mi, aż tak strasznie ciężko ;(
[*]Śpij mój Skarbie[*] Zawsze będę miała w pamięci Ciebie taką radosną, brykającą z innymi ;(
Tak naprawde to nie wiadomo dlaczego nagle w takim stanie była
Ona była myszką dominującą, rządziła wszystkimi w klatce.
Miała troche ślad drapnięcia na pyszczu, więc może któraś mysz ją podrapała jak się pokłóciły.
Druga opcja to to, że mogła wypaść z kołowrotka, bo pani wet po jej śmierci wymacała delikatne skrzywienie na kręgosłupie i mówiła, że od tego mogło jej sie ciężko chodzić.
A poza tym bardzo wystraszona była u weterynarza, jak ją pani wet oglądała. Bardzo jej sie pogoryszło po tym i z tego stresu mogło jej stanąć serduszko.
Mogło być też być wszystko razem Nie mam pojęcia...
Wcześniej chorowała bo była przeziębiona, brała antybiotyki, ale wyzdrowiała a to było na początku tego roku jakoś...
I miała uczulenie na trociny, bo od tego ropiały jej oczki, ale jak zaczełam używać tego granulatu drewnianego wszystko było ok z nią.
Ehh
magdulcia, współczuję. Wiem, że teraz Ci ciężko, ale niedługo jej wspomnienie będzie wywoływać u Ciebie miłe uczucia. Dla myńki [*]
_________________ Atos[*], Portos[*], Hana[*], Iskierka[*]
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. (Emil Zola)
Na każdego przyjdzie czas . Niestety. Tak już jest ale będzie tak jak powiedziała Dośka . Będziesz wspominać wszystkie miłe chwile z twoją mysią.
Pozdrawiam
_________________ Czego Jaś się nie nauczy ,
tego Jan nie będzie umiał.