Co prawda moje mysie są teraz pod opieką J., a ja w Bieszczadach, ale że zatęskniłam za nimi gwałtownie i właśnie oglądam ich zdjęcia sprzed kilku tygodni, postanowiłam podzielić się z Wami moimi pysiami:
Yuki i sałata. Myszka ma znacznie ciemniejsze pointy na żywo No i jeszcze bardziej urosła.
Hana niestety ma nowotwór... Oby jeszcze pobyła z nami... Ale panna na razie dzielnie się trzyma:
I na sam koniec:
_________________ Atos[*], Portos[*], Hana[*], Iskierka[*]
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. (Emil Zola)
Hana i Iskierka zostały wczoraj uśpione. Dla moich prześlicznych ogonków [*]
Do Yuki i Miko do łączyły kolejne towarzyszki. Mała blutka i mikro mysza dove tan. Obie Cuda od Agnieszki a Black And White.
Dzięki Aga
Piski trwały calą noc, ale nic sie poważnego nie stało. Po posmarowaniu tyłeczków olejkiem cytrynowym do ciasta zrobiło się nieco spokojniej.
Myszki na razie bez zabawek i spokojnie śpią zakopane w trocinach i chusteczkach.
Blutkę ochrzciłam Maya, natomiast pchełka dove tan przezwana została Tica.
Zdjęcia w weekend... Moze
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. (Emil Zola)
Ostatnio zmieniony przez Dośka 2010-08-17, 17:43, w całości zmieniany 2 razy
Maya i Tica to istne demony kołowrotkowe. Obie lubią też wspinaczki i wysokość. Ostatnio sypiają w wiszącym kokosie. no i apetyt dopisuje i ciutkę urosły.
Blutka Mayka ładnie już wchodzi na rękę, i ładnei bierze z niej smakołyki wzorem starszych myszek, tj. Yuki i Miko, tylko Tica, to taki mały dzikusek, co to udaje, że jej nie ma kiedy w pobliżu pojawia się ręka.
Niestety kabla do aparatu mój A. zapomniał i zdjęcia umieszczę na forum innym razem.
[ Dodano: 2010-08-26, 14:36 ]
Zdjęcia nowych paskudnych ogonów
i na koniec jeszcze moja syjamka z małymi, czyli w transporterku podczas sprzątania (Miko ukryła sie za rolka i nie bylo pyszczka widać.)
Lubię Was, więc podziwiajcie
Oj, polubiłam te swoje nowe dziewczyniska. Dobrze, że się dogadują z Miko i Yuki.