dzisiaj podjęłam decyzję o eutanazji Jadzi. guz odrósł po raz trzeci (a nawet nie jeden, tylko trzy...). wet stwierdził, że dopóki normalnie funkcjonuje może sobie żyć. niestety od około tygodnia guzy urosły do naprawdę bardzo dużych rozmiarów, Jadzia przestała jeść...
Najsmutniejszy dzień w moim mysim stadzie... Dzisiaj odeszła Hela (eutanazja, 2 guzy nieoperacyjne ze względu na wiek i słabe serduszko, dopóki normalnie funkcjonowała było ok, ale przestała jeść). Przeżyła 2 lata i 7 miesięcy. Wspaniała pani - mysz, moja pierwsza rasowa, szefowa całego stada, najbardziej kontaktowa. Smutno jak nigdy
Śpij moja maleńka.
już mi Ciebie brakuje.
Ostatnio zmieniony przez trampka 2015-11-23, 22:42, w całości zmieniany 1 raz
Nie wierzę, że muszę to napisać... Odeszła Tosia. Nie mam pojęcia, co się stało. Przybierała na wadze, wczoraj wieczorem biegała na dysku, dostała codzienną porcję miziania, a rano znalazłam ją w domku... Mam nadzieję, że nie cierpiała.
Walczyłaś dzielnie, a teraz śpij