To kto ma w ko?cu dosta? bana, bo ja ju? powoli przestaj? ogarnia?, o co wam chodzi. Robert ma bana, Waterloo ma bana, kto?tam jeszcze dosta? bana za chamski trolling. Co moderatorzy i admini maj? zrobi?, najlepiej napiszcie propozycje wypunktowane, b?dzie ?atwiej ogarn?? - i pisz? na serio, nie pisz? tego z?o?liwie.
Pomogła: 19 razy Wiek: 32 Dołączyła: 15 Sie 2010 Posty: 2637 Skąd: Pozna?/Szczecin/Wawa
Wysłany: 2014-12-02, 18:00
aShadow,no ale pisalas ze sie nie wypowiadabo ma bana no to.
ale jakie problemy teraz robi? a dwa waterloo dosta? bo mia? udowodnione a tutaj s? domys?y, no chyba,?e udowodnisz...
teraz ka?dego banujmy bo MO?E to R? aha.
_________________ Chcia?a pi?knie pisa?, ale s?owa odmawia?y jej pos?usze?stwa.
No i mi w?a?nie o to chodzi, ?eby tak zosta?o jak jest - s? jakie? zasady i ich na forum przestrzegamy. To z waterloo to by? przyk?ad, ?e w jego przypadku te? si? opar?o to o zasady forum: "nie mo?na mie? dwóch kont".
O co chodzi innym to ja nie wiem
[ Dodano: 2014-12-02, 18:07 ]
Chodzi?o mi o to, ?e nie wypowiada si? tu (w tym temacie) bo ma bana. A odnosi?am si? do postu kiniaczka, w którym z kolei ona pisa?a, ?e nie widzi ?eby on si? tu wypowiada?.
No wi?c on si? nie mo?e tu wypowiedzie? bo by oficjalnie przyzna?, ?e ma multikonto, którego mie? nie mo?e.
WIesz Basiu ty w?a?nie robisz tu prywate bo sama napisa?a? ze R. najazd robi na twoich ludzi wi?c mo?e za??tw to z nim osobi?cie bo jako? Roberta tu nie widz? .
Pozwoli?am sobie odnie?? si? do tego fragmentu.
?eby si? nie powtarza?:
Cytat:
No wi?c on si? nie mo?e tu wypowiedzie? bo by oficjalnie przyzna?, ?e ma multikonto, którego mie? nie mo?e.
Tylko w pierwszym po?cie uj??am to w skrótow? form? i st?d d?u?sza dyskusja na ten temat Bo wero mnie chyba nie zrozumia?a.
Ostatnio zmieniony przez aShadow 2014-12-02, 18:16, w całości zmieniany 1 raz
Ale? sk?d, ja nie spamuj? - próbuj? tylko wyt?umaczy? co mia?am na my?li
Jestem pewna, ?e inne osoby te? ch?tnie takiej pomocy udziel? W ko?cu s? tu i inni hodowcy, a tak?e d?ugoletni posiadacze myszy, którzy posiadaj? spor? wiedz?. Mi, niestety, ostatnio brak czasu na dok?adne wczytywanie si?.
I chyba brak czasu na pisanie zrozumia?ych postów. Wybacz z?o?liwo??, ale serio - temat w ogóle powinien by? moim zdaniem do zamkni?cia bo jak na mój gust tu chodzi o gównoburz?. Kto? tu pisze z jadem ?e kto? inny pisze z jadem i czepia si? modów (a raczej moda), sprawa jest wyja?niona to nagle kto? pisze o multikontach i znowu o Robercie, a potem "nie wiem jak sprawdzi? to i to". Osobi?cie to mój ostatni post bo nie widz? w tym sensu a skoro chcecie dalej pisa?, to z bogiem
A - i jak na mój gust osoba z PMC ma wi?ksze kompetencje do udzielania odpowiedzi na temat chorób, tj. przynajmniej tak to wygl?da dla nowych u?ytkowników, gdzie kto? si? pyta o leczenie ?wierzbu a odpowied? to 1 post przez x godzin
Wybaczam Chocia? akurat ja nie mam problemu z wyra?aniem swoich my?li, wi?kszo?? odbiorców mnie rozumie.
Niestety, jest jak jest. Te? mi przykro, ?e nie mog? innym zawsze pomóc, ale mam te? swoje ?ycie prywatne. Wierz? jednak, ?e w miar? mo?liwo?ci u?ytkownicy forum pomagaj? osobom z problemami
Ja pierdziele ... najlepiej zacz?? temat potem zamilkn?? ..
A wi?c pytam dlaczego temat jest ruszony i kto mi przedstawi dowody na to ?e R. tu egzystuje no czekam !
Jak dlamnie zrobi?y?cie prywate pmc swoi ludzie przypominam ?? toforum jest dla ludzi równie? nie b?d?cych w stowarzyszeniach klubach zwi?zkach..a wi?c prosz? lilith rzuci?a? oskar?enie udowodnij prosz? ?eR. tu jest . a je?li nie idzcieswoje sprawy za?atwia? mo?e na forum pmc ?eby by?o sprawiedliwie
Basiu napisz kto Ci doniósl lub niech si? ta osoba tu wprost wypowie a nie wszystcy chowaj? si? za Toba..
Pretensje do modów a a raczej moda o to ?e kto? pmc nacisn?? na odcisk za?atwia? pod os?on? tego forum nie?adnie...
Moim zdaniem ka?dy niepotrzebnie zag??bi? si? w szczegó?y. Pogubi?am si? we wszystkim, wybaczcie je?li ?le zrozumia?am, ale chyba chodzi?o o ogólne korzystanie z forum poprzez zak?adanie multikont i spotykan? tu czasem chamsko?ci?. Czy to wa?ne kto za tym stoi? Czemu od razu s? za to podejrzewane poszczególne osoby? Je?li s? dowody, to w porz?dku, je?li nie - lepiej odpu?ci?. Nie ka?dy kto robi na forum problemy, musi by? osob?, która wcze?niej dosta?a bana i teraz si? m?ci.