Hodowla: Atavus
Stowarzyszenie: PMC Pomógł: 12 razy Wiek: 38 Dołączył: 20 Sie 2005 Posty: 2716 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-11-13, 11:53 Uwagi do zmian na forum Myszy: tak
Ok, po pierwsze przepraszam, ?e czujecie si? zaniedbani, ale niestety sprawy wy?sze, nie b?d? wnika?.
W nawi?zaniu do drugiego w?tku prosz? Was o pomys?y i uwagi do:
a) regulaminu forum - niektóre rzeczy s? stare i trzeba zmian; inna kwestia, jest szansa do przeczytania znów regulaminu i przyswojenia
b) wszelkie inne propozycje, np. kadencyjno?? modów?
Kwestie techniczne:
- ??czenie postów przez okre?lony czas, potem dopisywanie jako nowy post (przez tego samego u?ytkownika)
- por?czna wersja forum na komórk?
Chodzi o to, ?eby posty ??czy?y si? tylko przez jaki? okre?lony czas (np 24 godziny), a potem ju? dodawa?y jako kolejny post. Nie trzeba by wtedy co jaki? czas hopa? tematów
Ja si? chcia?am zapyta?, czy da?oby si? forum przerobi?, ?eby w telefonach si? wy?wietla?o jako? sk?adnie, bo to jest potwornie niepor?czne np. czytanie tematów w takiej formie jak jest teraz (trzeba powi?ksza?, a potem przesuwa? w prawo, w lewo, w dol, w prawo, w lewo, w dol..) Widzia?am, ?e niektóre forum wy?wietla?y si? jako takie "miniatury" . Tak wi?c taka moja ma?a sugestia
_________________ Jestem ?ywym dowodem na to, ?e g?upi ma zawsze szcz??cie.
Imi?: Paulina
Hodowla: Little Hearts
Stowarzyszenie: PMC Pomogła: 2 razy Wiek: 29 Dołączyła: 21 Sie 2013 Posty: 736 Skąd: ?ód?
Wysłany: 2013-11-13, 19:42
Myszy: coraz wi?cej...
A nie mo?esz tego ustawi? w telefonie? U mnie zawsze fora wy?wietlaj? si? tak, ?e tekst dopasowuje si? do rozmiarów ekranu, mo?e to zas?uga u?ywania Opery Mini?
Imi?: Paulina
Hodowla: Little Hearts
Stowarzyszenie: PMC Pomogła: 2 razy Wiek: 29 Dołączyła: 21 Sie 2013 Posty: 736 Skąd: ?ód?
Wysłany: 2013-11-13, 20:03
Myszy: coraz wi?cej...
Wiem o co chodzi, ale u mnie, kiedy u?ywam Opery Mini wy?wietla si? tak jak na kompie, ale tekst jest automatycznie zamieniany w kolumny szeroko?ci ekranu i mo?na normalnie czyta?.
Hodowla: Atavus
Stowarzyszenie: PMC Pomógł: 12 razy Wiek: 38 Dołączył: 20 Sie 2005 Posty: 2716 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-11-13, 20:35
Myszy: tak
Po prostu trzeba jak ja u?ywa? komputera, a nie jaki? wymys?ów co za moich czasów nie by?o.
B?d? wrzuca? wszystkie sugestie na gór?. To b?dziemy duma? czy co? da si? zrobi?.