Mo?na napisa? o sobie poemat w wieku w którym jestem, jednak w sprawach mysich jestem zdecydowanym laikiem, jednakowo? ch?on? wiedz? o ww. jak g?bka odk?d w moim otoczeniu zamieszka? Tadek
Co wi?cej... za tak zwanego gówniarza mia?em chomika/chomiki, by? te? ?ó?w o pi?knym (jak na tamte czasy) imieniu E.T., by? pies... od bardzo bardzo niedalekiego czasu jest Myszek Tadek, ewentualnie Myszku
Co? o mnie? Hm... Nosferatu, uwielbiam muzyk? (rock, blues, metal), kie?ki rzodkiewki, czyta? ksi??ki, ziemniaki w ?upinach z ogniska, jazd? na rowerze, minimalny survival po??czony z bushcraftem, snooker'a, uwielbiam te? robi? fotki samolotom lataj?cym na wysoko?ci przelotowej, te ni?ej równie? mog? by?.
Co mnie tu przynios?o? G?ównie zawarta tutaj wiedza, chocia? czasem trzeba jej szuka? pomi?dzy wierszami. O, narzeka? te? lubi?
My?l?, ?e na pocz?tek wystarczy. Je?li zajdzie w?tpliwo?? zapraszam na pw, jako ?e jestem wredny i "zdzicza?y" to by? mo?e nie odpisz?...
P.S. - ju? wtopa na pocz?tku - podwójne przywitanie...