Hodowla: Atavus
Stowarzyszenie: PMC Pomógł: 12 razy Wiek: 36 Dołączył: 20 Sie 2005 Posty: 2716 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2006-11-29, 21:16
Myszy: tak
1. Przeszukaj ka?dy k?t.
2. Postaw klatk? czy inne pomieszczenie gdzie mieszkaj? na ziemi czy w innym miescu gdzie b?d? mia?y do niej dost?p. Je?li s? do?? oswojone mog? chcie? wróci? do domu.
3. Mo?na urz?dzi? pu?apk? na zasadzie: wiaredko obok niego zchodki w ksi??ek na schodkach linijka czy co?, drugi koniec linijki nad wiaderkiem wype?nionym wiórkami czy czym? mi?kkim. Na ko?cu nad wiaderkiem po?o?y? jedzonko. Mysz powinna wej?? na linijk? po jedzonko i wpa?? do wiaderka. (Linijk? trzeba by delikatnie obci??y? od strony ksi??ek, czym? ci??szym od jedzonka a l?ejszym od myszy.) Poj?cia nie mam czy to ma szans? dzia?a?, ale próbowa? mo?na...
Powodzenia!
[ Dodano: 2006-11-29, 21:23 ]
Daria napisał/a:
Dla osób które próbuj? z?apa? uciekinierk? , to to jest pu?apka na mysz/chomika ;P
Ahh g?upia sprawa. mam klatk? z zapi?ciem go góry, spiesz?c si? do szko?y tylko przymkn??am wystarczy?o, ze myszak wskoczy? na to i ju? otworzy?. Moje gapulstwo /:
no i znalazlas? moje myszy skacza po schodkach zrobionych z ksiazek...
_________________ 'Wicher wieje, wicher s?abe drzewa ?amie, hej
Wicher wieje, wicher silne drzewa g?aszcze, hej
Najwa?niejsze to by? silnym, wicher silne drzewa g?aszcze, hej'
Tadeusz Nalepa - kiedy by?em ma?ym ch?opcem
Hodowla: Atavus
Stowarzyszenie: PMC Pomógł: 12 razy Wiek: 36 Dołączył: 20 Sie 2005 Posty: 2716 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2006-12-11, 15:42
Myszy: tak
Eee... yyy... do mnie to piszesz? Chodzi?o mi o u?ytkowniczk?. Zobacz, ?e ostatnio si? odzywa?a prawie dwa tygodnie temu... wi?c raczej sprawa ju? nie wa?na.