a myszy się nie przyzwyczajają do częstotliwości nowych wiórek? ja zmieniałabym rzadziej, ale mama się czepia, że śmierdzi... ja tam nic nie czuję, ale, żeby się nie czepiała to zmieniam...
na początku mieliśmy jechać do domku... i miały jechać ze mną w pudełku służącym jako transporter... ale okazało się, że jednak jedziemy pod namiot i tu już myszy nie wezmę...
_________________ Postanowienie na ten rok?
Iść z wero na randkę hihi
Wrocilam juz myszki jechaly ze mna bo naprwde nie mialam co z nimi zrobic . ale dobrze sie skonczylo . Za 4 dni odzielam maluchy . W sumie to malucha bo sa 4 laski i 1 chlopaczek
_________________ bez zwierząt zycie bylo by szare i puste ,
Aaa znaczy jendej kolezance dam 2 samiczki u mnie zostaje jedna i wolna jest narazie jedna samiczka i samczyk ale moze sie to zmienic wiec nie wiem jeszcze . A twoje myszy Krówka i Aspirynka to labo ?
_________________ bez zwierząt zycie bylo by szare i puste ,