Imi?: Ola
Wysłany: 2016-07-21, 03:31
Myszy: -
Ja si? znowu zaszczurzy?am, na spó?k? z moim lubym. Ale zdj?? na razie nie ma, bo jestem le? i nie chce mi si? obfoci? panów. Fotki b?d?, kiedy maluchy do obecnego stada dotr?.
U nas troch? sk?ad si? zmieni?, bo po?egna?am jaki? czas temu Elyana. Na jego miejsce b?yskawicznie przyby? ma?y, strachliwy syjamek "z odzysku". Imi? oddaj?ce charakter- Boo ??czenie by?o bezproblemowe, ju? nast?pnego dnia zasta?am ich w takiej pozie:
Poszala?am i zaadoptowa?am dwóch ?ysych braci Ch?opcy ju? od jakiego? czasu razem, zdj?cia przestarza?e, bo z ??czenia. Teraz mieszkaj? w 120 po prosiaczkach
Imiona: Dolce&Gabbana, jeden to kapturek:
U mnie teraz jest 4 ch?opów, nie powiem roboty troch? przy nich jest Jak ju? jest jeden, to potem szybko to leci. Przynajmniej wi?cej mam do mi?toszenia
Wysłany: 2016-09-10, 11:39
Myszy: Za TM: Zag?oba, Skrzetuski, Bohun
Mysia panna, s? z hodowli Rotta Taivas. Nie wykluczam w przysz?o?ci dobrania jeszcze jednego ju? z adopcji (mo?e nawet 2??), ale na razie chcia?am zobaczy?, czy ogarn? 2.
Imi?: Ola
Wysłany: 2016-09-12, 13:00
Myszy: -
Kurcz?, w ogóle dawanie zwierzaków na prezent urodzinowy to troch? krzywy pomys?... Chyba, ?e jest dok?adnie uzgodniony, a dostaj?cy prezent dok?adnie si? przygotuje do opieki nad "prezentem".
A ja si? pochwal? - mój Su?tan Skise? zosta? II BiS w kategorii nierodowodowy samiec, a Z?ysyn Zamszak dosta? wyró?nienie w konkursie na Ulubie?ca Publiczno?ci na wczorajszej I Biela?skiej Wystawie Szczurów.
Imi?: Paulina Pomogła: 3 razy Wiek: 29 Dołączyła: 06 Mar 2007 Posty: 1585 Skąd: Katowice
Wysłany: 2018-02-18, 18:50
Halo, jest tu kto? Chyba doros?am do ponownego zaszczurzenia, ale przegl?dam oferty adopcji i serce z jednej strony ro?nie, ?e jest ich malutko, a z drugiej ju? po 3 minutach trafi?am na kobiet?, która oddaje samotnie trzymanego malucha w klatce wielko?ci naparstka nie omieszka?am spyta?, czy wie co robi.